LUKNING AF MARINESTUEN OG AFLYSNING AF AKTIVITETER

MIDLERTIDIG LUKNING AF MARINESTUEN OG AFLYSNING AF ALLE AKTIVITETER .

FOR AT FOREBYGGE EN SPREDNING AF CORONA VIRUS, HAR BESTYRELSEN BESLUTTET, AT LUKKE MARINESTUEN, OG AT AFLYSE ALLE PLANLAGTE AKTIVITETER, RESTEN AF ÅRET OG STARTEN AF 2021. DET BETYDER AT OGSÅ NYTÅRSKUREN ER AFLYST.

STUEN VIL IKKE VÆRE ÅBEN OM LØRDAGEN FREM TIL BESTYRELSEN MØDES IGEN I STARTEN AF JANUAR  2021 HVOR VI TAGER STILLING TIL EVT. GENÅBNING.

EVENTUELLE INDBETALTE BELØB REFUNDERES VED HENVENDELSE TIL KASSEREN, ELLER NÅR DER ÅBNER IGEN.

John Koudal

NEDENSTÅENDE VIL VÆRE GÆLDENDE NÅR VI ÅBNER IGEN:

Ud over forbuddet om at der ikke må samles mere end 50 personer er der også et krav om at der skal være 1 kvadratmeter  for hver siddende person, dobbelt så meget for stående.

For at overholde afstandskravet vil halvdelen af pladserne være lukket af.

Det vil derfor være et krav at medlemmer SKAL sidder ned efter at have købt drikkevarerne.

Derudover vil der være håndsprit på bordene som I bruger både til jer selv og til at rengøre bordet med når I forlader marinestuen.

Marinestuen vil blive rengjort efter hvert brug.  Hjælp os så vi kan passe på hinanden.

Der vil mulighed for at sidde ude, ved de borde vi har.

cid:image002.png@01D2876B.526C10B0

John Koudal